02 October 2012

8 tahun menjalin cinta..

Assalamualaikum..

Blog siapa nie ek? Haha..gelak kat diri sendiri yang pemalas lama x update blog.. Blog sendiri pun boleh lupa.. Malas nak bagi alasan sibuk sebab memang bukan sebab tu..haha.. Lantak la memang pemalas mengaku jelah..he.. Hari nie tiba-tiba lak terasa nak update.. Maybe sebab hati berbunga-bunga kot..bwekk.. Jangan muntah dulu..nanti habis cerita baru muntah..hoho..

Tempek gambar sikit..=p

Hari nie ulangtahun i dengan si dia.. Alhamdulillah dah 8 tahun kitorang couple.. Rasa macam baru je kena ngorat..hohuhi.. Dalam 8 tahun nie macam-macam dugaan dah kitorang tempuhi.. Walaupun cinta jarak jauh tapi alhamdulillah boleh bertahan sampai hari nie.. Harap-harap biarlah sampai ke syurga..=')

Ramai gak member yang tanya rahsia hubungan kitorang kekal lama tapi i memang x tahu nak jawab apa.. Benda yang berkaitan hubungan nie semuanya ketentuan takdir so kita just cuba yang terbaik.. Kalau kekal alhamdulillah..kalau x maybe Allah dah sediakan seseorang yang lebih baik..

Dah couple lama-lama nie tipu la kalau cakap x terfikir langsung pasal kawen..hohoho.. Gila gatal tuan empunya blog..haip!! Suara hati siapa itu? Haha.. Mudah-mudahan apa yang dirancang menjadi seperti apa yang diharapkan.. Mana tahu nanti secara tiba-tiba blog nie berubah menjadi blog bride to be..krok.. Kay bye..=)

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

 
Copyright © 2012 Tomeinye All Right Reserved.